Långhelg i Hörne

2016-05-11
23:36:00
 Spenderade långhelgen hos mor och far i Hörne då jag ändå skulle jobba en delad tur på lördagen. Va ett tag sen man jobbade, men det flöt på som vanligt och sen måste jag säga att det är grymt skönt att få komma ifrån skolarbetet lite grann. Har så grymt mycket i skolan just nu.. Seriöst ett prov varje vecka känns det som.. Medicinkursen är så grymt jobbig, förstår varför jag gav upp förra gången.. Men det är bara och kämpa på.

Nova var då nöjd efter långhelgen i Hörne. Ätit diverse fågel/katt bajs och annat äckel, jagat både fåglar och ekorrar samt badat i både fräscha vattenpölar och mindre fräscha.. 

Sen så har vi även haft mäklaren hos oss i måndags för att värdera lägenheten. Nu väntar vi bara på spisen som ska komma och sedan ska det småspacklas och målas på vissa ställen. Så inom 2 veckor så ska den vara ute för försäljning. Så vi har även börjat kika på lägenheter, var och tittade på en idag på mariehem. Men den hade tyvärr ingen hiss.. för annars var den väldigt fin. Men det är bara att leta vidare, vi ska kolla på en på sandåkern nästa vecka!
Makro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0