Nu var det ett tag sedan

2016-11-18
22:10:09
Nu var det allt bra längesedan man skrev något här, men fullt upp på dagarna att ta hand om min lilla gosse och sen när man väl har en stund över så vill man bara vila och ta de lungt. Vilket inte resulterar i särskilt mycket datorsittande eller grejande med bilder nuförtiden. Men förhoppningsvis kanske tiden kommer framöver då han har fått bättre sovvanor. 

Den senaste veckan har Melker varit lite småförkyld också.. Något höjd temeraptur, hostar och nyser mycket och även märkt på natten att han är rätt så tät i näsan. Sen har hans humör varit väldigt svängigt, blir ofta ledsen.. Men nu verkar det gå till det bättre för honom iallafall. 

Annars så har det inte hänt så mycket, livet rullar på. Har beställt lite grejer åt honom från ZARA. Sååå fint. Kanske lägger upp något här sen om jag kommer ihåg det. haha.

Har även beställt en batteridriven fil åt Nova, lär väl komma nån gång under nästa vecka. Hoppas den funkar bra, har innan köpt grövre filar från nailzone och fila med men det tar så fruktansvärt lång tid och klosax går absolut inte alls. Så håller tummarna på att kloklippnings ångesten försvinner för både mig och Nova med den här nya filen.
 

RSS 2.0