Tiden går

2017-01-27
23:28:47
Dessa bilder är snart 2 månader sen jag tog, gu va tiden går fort.. Alltså gu va jag stör mig på kvaliten på bilderna? Tycker dom ser jätteoskarpa ut efter jag ha redigerat dom i lightroom och lägger upp dom på bloggen! Är det bara min dator det ser konstigt ut eller är de så för er som kollar min blogg oxå? Haha.

Melker växer så det knakar, han har 74 i storlek nu eller ja vissa 68 kan han ha men främst 74. Vi ska även till bvc nästa vecka för en läkarkoll samt andra vaccineringen. Förra gick bättre än jag trodde faktiskt men tror de kan bli lite mer jobbigt för han nu eftersom han är mer medveten om omgivningen nu. Sen har han blivit duktig på greppa saker och vill verkligen ta sig till saker o rullat över från mage till rygg ha han gjort några gånger men dock så vet jag inte hur medvetet det har varit haha. 

Har även börjat om me ensamhetsträningen med Nova, har inte velat lämna henne något under tiden hon löpte eftersom hon är lättstressad under den tiden. Men nu har jag lämnat henne varje dag samma tid i minst 15 min och idag så va hon ensam i 45 minuter. Så det är ju en bra början. Känner att det är viktigt att detta funkar till sommaren då man inte vill ta me henne ut vissa dagar då man ska nånstans eller har ärenden. Innan så fick hon ju sitta i bilen om vi skulle nånstans. Sen har vi ett "babylarm" med kamera som vi fick till jul av antons pappa till Melker. Men använder den även till Nova, vilket är supersmidigt då man bara kopplar upp den via wi-fi och sen kan man kolla via appen.

Melker somnade strax efter 10 och jag borde egentligen gå och lägga mig men funderar på att beställa hem bilder, som jag kan sätta in i hans album. Men frågan är ju om man kanske borde sova egentligen.. men de är ju den här egentiden man gärna vill hinna ha oxå.. så ja vi får se hur jag gör haha. Han har sovit dåligt de senaste veckorna, eller inte dåligt. Han har sovit men väldigt oroligt.. ibland vaknar han varannan timme för att bara snutta och sen somna om.. Längtar tills han kan sova hela nätter, hellre att han somnar vid 20.00 och vaknar 06-07 tiden än som det är nu. Brukar bli att jag vaknar 10 eller halv 11 och då sover han fortfarande.. så väldigt jobbigt mönster då Nova oxå vill ut på morgonen. Dock så går jag ut o kissar henne sent så hon klarar sig men man hinner med mer under dagen om man vaknar nån gång på morgonen haha.
 
 

RSS 2.0