Badankan Saga förra sommaren

2015-04-23
17:51:39

Har varit lite dålig på senaste tiden att lägga upp bilder, men har grejat me arkivet och redigerat om de flesta bilder och lagt till fler i vissa inlägg. Har ju ändrat bredden på bloggen så att man får ut bästa kvalla på bilderna. Innan så gjorde sig inte bilderna bra på bloggen då de var förminskade så mycket. Men nu ha jag det fixat iaf.

Sen så har jag varit sjuk nu i en vecka, började med två dagars feber och nu är jag mest snorig, ont i halsen och bara allmänt seg. Söker även jobb som en tok för att säkra sommarens inkomst. Har även sökt till universitetet - förskolelärarutbildningen, dock så gjorde jag en sen ansökan.. så få hoppas på att någon tackar nej så jag tar mig in. 

Nu ska jag strax ta en promenix med Nova och möta upp våran hundträningsgrupp och träna lite grann. Har inte varit med på typ två veckor nu, så då kan de va bra me lite träning för oss. :)


Blickar tillbaka till bra stunder

2015-04-14
22:57:00
 
Rätt kul att sitta och titta igenom gamla mobil bilder. Kan ju ba säga att jag längtar otroligt mycket till sommaren just nu!!

Lille Chivas och Emelie på besök

2015-04-08
16:13:00
Emelie och lille Chivas var på besök idag, dock så var det kanske inte det roligaste vädret då det blåste storm ute, men tur med sol iaf! Nova har aldrig lekt med en liten valp förut, men det gick riktigt bra. Lite hårdhänt efter att växt upp med Saga är hon ju. Men hon skötte sig jättebra med Chivas. Han verkar vara en tuff liten valp som tur va!
 

RSS 2.0