Midsommar helg i Åkertjärn

2016-06-26
22:34:00
Midsommar spenderades ute i Åkertjärn med Antons familj. God mat och trevligt sällskap och tur hade vi med vädret också. Eller det regnade fram till 14 på lördagen men sen har det bara varit soligt och varmt. Så nu har vi landat hemma i stan efter denna helg, vi är alla helt slut på när man har gått an hela helgen. 

I veckan ska vi börja packa ner saker i flyttkartonger, samt rensa en hel del. Sen får vi även hämta vagnen och resten av alla bebis saker i veckan. Blir nog att passa på att köpa de som inte är köpt än till bebbe också när vi ändå ska hämta vagnen. Sista ultraljudet imorgon också för att kolla att moderkakan har åkt upp som den ska, förhoppningsvis kanske vi får reda på kön! Spännande!!

Trött på detta regn..

2016-06-20
15:58:00
Vaknade imorse väldigt tidigt av att det var bra väder, härligt! För man blir verkligen seg och nere av allt detta regn som varit.. Så hoppas det håller i sig och vänder nu så det blir sol, åtminstone till midsommar. Då är planen att vi ska vara i Åkertjärn hela helgen.

Annars så rullar det på. Skrev medicinprovet förra veckan och jag fick ett godkänt på kursen! Så det känns så otroligt skönt att första delen av skolan är bortgjord nu. Har även krigat lite med försäkringskassan under förra veckan angående mammapenningen, vilket dom ansåg att jag skulle få lägsta på. Men eftersom att en massa månader inte var inräknade som jag har jobbat tidigare så förändrar det en hel del hoppas jag. Lämnade iaf in dessa papper idag så nu väntar jag på ett nytt beslut från dom och jag hoppas på det bästa. 

Var hos barnmorskan förra veckan också och bebis växer helt enligt kurvan. Magen börjar bli stor nu och jag känner mig väldigt osmidig.. och större kommer jag bli.. haha. Sparkarna har även börjat bli starkare, ibland är det inte så sköna sparkar bebis får till. Men det jobbigaste är nog att det tar evigheter innan jag somnar nuförtiden och att då när jag väl somnat så sover jag oroligt och vaknar astidigt. Att jag börjat känna av foglossningen rätt bra är inte heller någon hitt, får så dåligt samvete då jag inte orkar gå längre rundor med Nova vissa dagar. Just idag så kändes det bra, men då när jag har gått den där längre rundan så känns det verkligen sen.. Men det är ju bara två månader kvar nu! Så det börjar närma sig!

Regndroppar på mina utomhusblommor

2016-06-19
20:32:51
 

RSS 2.0