Morfars piedestal

2015-12-22
22:41:00
Har varit på jakt efter en piedestal länge, men inte hittat någon i den prisklassen jag tänkt mig. Men då hade mamma tydligen en av morfars gamla piedestaler på vinden. Den var tidigare i furu men jag målade om till vitt. Min tanke är nu att jag ska ha en klätterblomma på denna sen. ♥

Sol idag iallafall

2015-12-22
22:35:56

Äntligen fick jag ta mig ut på en längre runda med Nova, hinner tyvärr bara gå korta runder runt kvarteret då jag jobbar så pass mycket. Så dom dagar jag är ledig få jag verkligen passa på att gå långt med henne eller när jag jobbar kvällar. 

Var även in på komvux på morgonen och fixade inför pluggandet till undersköterska. Hade iaf 4 ämnen som jag redan pluggat klart så det är ju skönt att kunna räkna bort några kurser. Börjar i mitten av Januari iallafall på distans. Då är tanken att jag ska jobba lite grann på hemtjänsten också. Så det blir nog bra, är ovanligt motiverad till att plugga faktiskt.. haha.

Lite rörigt..

2015-12-17
22:35:55
En aningen rörigt här på min blogg just nu, skulle byta design men det gick inge vidare. Så för att inte behöva kasta datorn i golvet denna kväll så tar jag tag i det här en annan dag då jag har mer tid.

Ska tillbringa helgen i stan. Möte imorgon om pluggandet här framöver, (hoppas även på att jag kanske hittar mig en drop in tid imorgon också, kan behöva en uppfräschning av mitt hår såhär till jul). Lördag blir det bio, sista minuten julklappsshoppning och sedan middag hos farmor lite senare på lördagen. Sen jobbar jag 7-12 på söndag.. får seriöst aldrig vara ledig en HEL helg..


RSS 2.0