Lill Nonno

2016-05-13
23:49:00
 

v 26 (25+4)

2016-05-13
23:43:36
Man blir ju lite blind själv, men nog har magen växt sen jag tog kort senast! Samt mycket annat som växer också, inte bara magen.. haha. Men det går fort nu, går in i vecka 27 imorgon. Tror jag börja känna av foglossning lite grann, men inte så pass mycket så jag blir begränsad av att vara ute och gå iaf. Men denna trötthet tar kol på mig.. Börjat få lite halsbränna också, men inget jag direkt stör mig på. Än så länge iallafall.

Vi har inte inhandlat allt som behövs, de är rätt mycket kvar som ska fixas. Men när vi inte vet vars vi ska bo än så känns det onödigt och dra hit en massa saker, mer att packa ner sen då det väl är dags att flytta. Vagnen får vi hämta kring v. 25, typ där i slutet av juni samt lite andra saker vi köpte samtidigt då vi beställde vagnen. En åkpåse, skötväska och insektsnät och regnskydd.

Föräldrakurs har man ju hört si och så om men vi har då anmält oss till det för att se vad det är iallafall. Den börjar där i juni sen ska vi på ett informationsträff på kvinnokliniken om förlossningen i slutet av maj, där dom går igenom vad som händer då det väl är dags, vars man ska osv.


Långhelg i Hörne

2016-05-11
23:36:00
 Spenderade långhelgen hos mor och far i Hörne då jag ändå skulle jobba en delad tur på lördagen. Va ett tag sen man jobbade, men det flöt på som vanligt och sen måste jag säga att det är grymt skönt att få komma ifrån skolarbetet lite grann. Har så grymt mycket i skolan just nu.. Seriöst ett prov varje vecka känns det som.. Medicinkursen är så grymt jobbig, förstår varför jag gav upp förra gången.. Men det är bara och kämpa på.

Nova var då nöjd efter långhelgen i Hörne. Ätit diverse fågel/katt bajs och annat äckel, jagat både fåglar och ekorrar samt badat i både fräscha vattenpölar och mindre fräscha.. 

Sen så har vi även haft mäklaren hos oss i måndags för att värdera lägenheten. Nu väntar vi bara på spisen som ska komma och sedan ska det småspacklas och målas på vissa ställen. Så inom 2 veckor så ska den vara ute för försäljning. Så vi har även börjat kika på lägenheter, var och tittade på en idag på mariehem. Men den hade tyvärr ingen hiss.. för annars var den väldigt fin. Men det är bara att leta vidare, vi ska kolla på en på sandåkern nästa vecka!

RSS 2.0