Här går det undan

2016-01-19
21:39:00
Ida har flyttat in hos mig och ska va inneboende ett tag framöver, de bli trevligt! Dock synd att jag har så liten lägenhet, vi lär va duktigt less på varann efter denhär tiden. Eller va tro du, Idis? ;)
 
Börjar första kursen imorgon också, så ska på skolan och ha genomgång för den. Sen har jag fixat alla böcker till resterande kurser förutom den som börjar imorgon.. haha. Så får väl springa förbi akademibokhandeln imorgon och köpa den boken. Andra kursen börjar dagen efter.
 
Annars rullar livet på, har sagt upp lägenheten så flyttar in till stan när Ida har gjort klart sin praktik här. Fortsätter jobba på på hemtjänsten också, två eller tre dagar i veckan som max för att skolan är prio just nu så kommer inte orka jobba mer än det. Dock lär det bli mer krut på skolan sen då jag bor i stan, kommer kännas jobbigt och pendla till hörnefors för att jobba sen. Men vi få se hur jag gör. 

Kattbebisar

2016-01-08
22:20:00

Julafton osv

2016-01-05
22:37:00
               
I brist på vinterbilder från detta år så får det bli några bilder från förra vintern. 
 
Tänkte jag skulle skriva lite om julen. Har haft en hyfsat lugn jul. Jobbade alla dagar, men hann ändå med lite julfirande hemma hos mamma & pappa på julafton och senare på kvällen efter jobbet bar det av till stan till Antons mamma och sambo Anders. Dagen efter så for vi till Antons farmor och åt julmat där. Sen efter det har jag bara jobbat.
 
Ska bli skönt på ett vis att ta tag i pluggandet. Slippa alla dessa jobbhelger.. Jobbar verkligen varje helg känns det som. Men kmr nu jobba max 3 dagar i veckan på hemtjänsten nu v3. när jag börjar plugga. Sen kan det bli att jag jobbar mer beroende på hur mycket det är i skolan. Men pluggandet kommer att vara prio :)
 

RSS 2.0